دکتر مجید استوار

پایگاه اطلاع‌رسانی

دکتر مجید استوار

پایگاه اطلاع‌رسانی

دکتر مجید استوار

دکتری علوم سیاسی در گرایش جامعه شناسی سیاسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران
مرکزی با معدل 18.29 طی دوره 1385 -89 و اخذ درجه عالی از رساله دکتری تحت عنوان
"نقش قدرت نمادین در پیروزی انقلاب اسلامی ایران" به استاد راهنمایی دکتر احمد نقیب زاده؛
- عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رشت (از 1386 تا کنون)

۲ مطلب در دی ۱۳۸۸ ثبت شده است

دانشجویان عزیز علوم سیاسی که درس تحولات سیاسی اجتماعی ایران(۲ )و اندیشه سیاسی در قرن ۲۰ و ارتش و سیاست را با من در پایان ترم آزمون دارند توجه فرمایند که از ۵ پرسش می توانند به ۴ مورد آن پاسخ دهند.

سئوالات نیز عمدتا تحلیلی و در چارچوب مباحث مطرح در کلاس می باشد.

درباره درس تحولات -دانشجویان محترم دقت فرمایند که  کتاب "ایران بین دو انقلاب"  و نظریه های مطرح شده در خصوص  وقوع انقلاب اسلامی و دیگر مطالب که در کلاس گفته شد خوانده شود. کتاب را نیز به صورت تحلیلی و کلی مطالعه نمایید. سعی کنید بطور مختصر و موجز به پرسشها پاسخ دهید و از نوشتن مطالب غیر مرتبط پرهیز نمایید.

موفقیت شما را در همه عرصه های دانش و کار و زندگی  خواستارم.   آینده نگر و سربلند و پیروز باشید.

۱ نظر ۲۲ دی ۸۸ ، ۱۲:۲۹

حیران و پران.هرآنچه که فکر می کنی دود می شود و به هوا می رود!

این ویژگی دوران جدید است که ما آدمیان با فاصله از عصر سنت گرفتارش شده ایم.

از "ماکیاول" که سالها پیش، بخت و شانس در زندگی انسان را بسیار مهم تر از محاسبات عقلانی دید تا به امروز که قهرمانان رمانهای "کارل دورنمات" نویسنده مشهور رمانهای پلیسی و جنایی  با شانس و اتفاق مسیر زندگی هایشان عوض می شود، سالها می گذرد و هر آنچه را که فکر می کنیم می بینیم و نمی بینیم،می اندیشیم و نمی اندیشیم ،هستیم و نیستیم و می دانیم و در حقیقت نمی دانیم.چه کنیم از این روزگار حیرانی و پرانی!

این راز زندگی به اصطلاح مدرن است که همیشه می تونی همه چیز را بر زمین بزنی و از نو بسازی. کسانی که فکر می کنن تغییر و تحولات و دگرگونی ها ی آنی همیشه خوب نیست و باید سنتهای کهن را پاسداشت اول با دنیای مدرن کنار بیان که لازمه زندگی در آن تغییرات آنی و غیر قابل پیش بینی است.همه ما زنجیر وار به هم مرتبطیم و بر هم تاثیر گذار. یک حادثه،یک اختراع،یک بحران،یک تصمیم و یک دیوانگی در هر کجای عالم که باشه همه  می تونه بر دنیا اثر گذار باشه.با این حال چگونه می تونیم از سیطره دنیای جدید به دور باشیم.این طبیعت زندگی ماست که نمی تونیم از آن فرار کنیم.

ایرانیان نیز از این دنیای جدید بی نصیب نماندند و هویتی چند گانه یافتند و با سه گونه عناصر نمادین در زندگانی خود در نبرد و تعامل و حیاتند،سه دنیایی که ایرانیت،اسلامیت وتجدد میراث تاریخ چند هزارساله اش بود.حالا می فهمیم که مارکس سالها پیش گفت که ما به دنبال تغییر جهان آمده ایم،و هر آنچه که تاکنون فیلسوفان کرده اند از اساس بیهوده بود. او نیزمی خواست تاریخ را بر اساس سلیقه خود بسازد،پس چه کنیم با این سلیقه ها و این حیرانی و پرانی انسان جدید!

 

۱۹ دی ۸۸ ، ۱۲:۵۳